Wilt u ook bijdragen?

De informatie op deze website is vrij toegankelijk en dat willen we samen met u zo houden. Hiervoor vragen we uw medewerking. U kunt op de volgende manieren meedoen.

Voor een structureel inhoudelijk en financieel partnership. We willen graag een community van partners opbouwen die samen met ons de website wil verduurzamen. Naast de website willen we kennis gaan ontwikkelen en onderwijsmateriaal delen. Communityleden krijgen een prominente vermelding op de site. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Een jaarlijks sponsorbedrag voor iedereen die op een structurele wijze wil bijdragen aan het in stand houden van de website. Uw logo wordt als sponsor vermeld. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Wij bieden advertentieruimte aan voor een select aantal adverteerders waarvan de inhoud aansluit bij onze website en doelgroep. Het grote aantal bezoekers zorgt voor een mooie exposure van uw diensten of product(en). Voor meer informatie neem contact met ons op.

We hanteren de volgende criteria voor het opnemen van een meetinstrument op de website:

  • Het meetinstrument is beschikbaar in de Nederlandse taal.
  • Het meetinstrument is actueel in gebruik en wordt (geregeld) toegepast in de praktijk (binnen het domein zorg).
Wilt u een nieuw meetinstrument of een bestaande aangepaste versie aanleveren? Neem dan contact met ons op.

Bent u op de hoogte van nieuwe informatie over een meetinstrument op de website? Heeft u interesse om te ondersteunen bij het updaten van het toelichtingsformulier van een meetinstrument? Neem dan contact met ons op.